ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ 2017)8 - ΑΓΡΙΟΓΟΥΡΟΥΝΟ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ
Συνοδεύεται με κυδώνια φούρνου, σε ξεχωριστό ταψί.
ΥΛΙΚΑ:
Αγριογούρουνο σε μερίδες
Σταφίδες
Μαρινάδα (Δάφνη, μπαχάρι, κόκκινο κρασί)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Βάζουμε το αγριογούρουνο στη μαρινάδα (δάφνη, μπαχάρι, σκεπασμένο με κόκκινο κρασί) και αφήνουμε στο κάτω μέρος του ψυγείου για τουλάχιστον 24 ώρες (άκουσα καλύτερα 48 ώρες).
Βγάζουμε τα κομμάτιοα, τα στεγνώνουμε καλά και τα βάζουμε στο λάδι να τα σωτάρουμε.
Προσθέτουμε το ζωμό της μαρινάδας, αλατοπίπερο και σταφίδες και σωτάρουμε λίγο ακόμα.
Γυρίζουμε αυτό το περιεχόμενο σε ταψί και σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο. Αφήνουμε να ψηθεί το κρέας στο φούρνο, περίπου για 2 ώρες, στους 180 βαθμούς.
ΚΑΛΟΦΑΓΩΤΟ!
ΥΛΙΚΑ:
Αγριογούρουνο σε μερίδες
Σταφίδες
Μαρινάδα (Δάφνη, μπαχάρι, κόκκινο κρασί)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Βάζουμε το αγριογούρουνο στη μαρινάδα (δάφνη, μπαχάρι, σκεπασμένο με κόκκινο κρασί) και αφήνουμε στο κάτω μέρος του ψυγείου για τουλάχιστον 24 ώρες (άκουσα καλύτερα 48 ώρες).
Βγάζουμε τα κομμάτιοα, τα στεγνώνουμε καλά και τα βάζουμε στο λάδι να τα σωτάρουμε.
Προσθέτουμε το ζωμό της μαρινάδας, αλατοπίπερο και σταφίδες και σωτάρουμε λίγο ακόμα.
Γυρίζουμε αυτό το περιεχόμενο σε ταψί και σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο. Αφήνουμε να ψηθεί το κρέας στο φούρνο, περίπου για 2 ώρες, στους 180 βαθμούς.
ΚΑΛΟΦΑΓΩΤΟ!
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου