Σπιτικό Μηλόξυδο
- Λήψη συνδέσμου
- X
- Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο
- Άλλες εφαρμογές
Οταν τρωμε τα μηλα, τις φλουδες και το εσωτερικο τους που δεν τρωμε τα αφηνομε σε ενα πιατο για δυο τρεις μερες να μαραθουν.
Παιρνομε μια γυαλινη κανατα, βαζομε μεσα νερο μεχρι την μεση, βαζομε μεσα τις φλουδες, την σκεπαζομε με ενα τουλι, την βαζομε σε μερος σκοτεινο (οχι μεσα σε ντουλαπι) και αφηνομε για εναν μηνα .
Κοιταζομε καθε τοσο να δουμε οτι εχει σχηματιστει πανω ενας αφρος (αυτη ειναι η ζυμωση που γινεται) χωρις να κουναμε την κανατα.
Οσο περισσοτερο το αφηνομε τοσο πιο δυνατο γινεται.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου