ΚΡΕΑΣ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ
ΥΛΙΚΑ:
1 κιλό κρέας χοιρινό
1 ποτήρι κρασί κόκκινο
1 κιλο πατάτες
αλάτι, πιπέρι
1 κουταλιά κόλιαντρο
1/2 ποτήρι λάδι
αλάτι, πιπέρι
1 κουταλιά κόλιαντρο
1/2 ποτήρι λάδι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Πλένομε το κρέας, το κόβομε σε μικρά κομματάκια, προσθέτομε αλάτι, πιπερι, κόλιαντρο και το βάζομε στο τηγάνι με 1 ποτήρι νερό. Τ ο αφήνομε να σιγοψήνεται και όταν πιεί το νερό του προσθέτομε το κρασί και συνεχίζομε το ψήσιμο. Προσθέτομε τις πατάτες κομμένες στρογγυλές και λίγο αλάτι και αφήνομε το φαγητό να ψηθεί, προσθέοντας λίγο νερό αν χρειαστεί. Στό τέλος ρίχνομε το λάδι και ροδίζομε το φαγητό!
Πηγή: Παπα-Μανώλης/FB/through Goulielmos
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου