ΓΛΥΚΑ ΤΟΥ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ - τρυκ (tips & bits)
- Λήψη συνδέσμου
- X
- Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο
- Άλλες εφαρμογές
Στα γλυκά του κουταλιού βάζουμε:
- Το λεμόνι για να μην ζαχαρώνει,
- Αρμπαρόριζα που δίνει καταπληκτικό άρωμα, αν μας αρέσει,
- Πάντα στο τέλος μισό κουταλάκι κοφτό κιτρικό οξύ (ξυνό) που δίνει το ωραίο χρώμα!!! Δεν αντικαθιστά το λεμόνι!!!! Θα δείτε το χρώμα του γλυκού σας ή της μαρμελάδας σας να αλλαζει και να γίνεται πιο ωραίο, πιο έντονο.
Πηγή: Οι φίλες μου, Αμαλία κλ.
- Λήψη συνδέσμου
- X
- Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο
- Άλλες εφαρμογές
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου