ΓΛΥΚΑ ΤΟΥ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ - τρυκ (tips & bits)


Στα γλυκά του κουταλιού βάζουμε:

- Το λεμόνι για να μην ζαχαρώνει,
- Αρμπαρόριζα που δίνει καταπληκτικό άρωμα, αν μας αρέσει,
- Πάντα στο τέλος  μισό κουταλάκι κοφτό κιτρικό οξύ (ξυνό) που δίνει το ωραίο χρώμα!!! Δεν αντικαθιστά το λεμόνι!!!! Θα δείτε το χρώμα του γλυκού σας ή της μαρμελάδας σας να αλλαζει και να γίνεται πιο ωραίο, πιο έντονο.

Πηγή: Οι φίλες μου, Αμαλία κλ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Φτιάχνη μόνος/η μου Μαστιχέλαιο

ΥΠΕΡΟΧΟ ΣΠΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΟΥΤΟ (ΣΥΝΤΑΓΗ)

Λικέρ ρόδι σε 10 μόλις λεπτά!