ΜΠΑΤΖΙΝΑ (ΠΙΤΤΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ)

ΥΛΙΚΑ
500 ml γάλα
Αλάτι
Πιπέρι
3 αυγά
Αλεύρι όσο πάρει
1 κρασοποτηρο ελαιόλαδο
Τυρί
1 κολοκύθι τριμμένο
--
Τα ανακατεύουμε καλά να γίνει χυλός και ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 1 ώρα
Η φωτογραφία βγήκε λίγο χάλια.... αγαπημένη συνταγή!

Πηγή: Βασιλικη Διαμαντη/ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Φτιάχνη μόνος/η μου Μαστιχέλαιο

ΥΠΕΡΟΧΟ ΣΠΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΟΥΤΟ (ΣΥΝΤΑΓΗ)

Λικέρ ρόδι σε 10 μόλις λεπτά!